Στην MODIFY είμαστε ευέλικτοι. Μπορείτε , εκτός των μετρητών και του web banking ,να συναλλάσσεστε και με εναλλακτικούς τρόπους. Η MODIFY σας προσφέρει 2 ακόμα έγκυρους τρόπους συναλλαγής.

Με Πίστωση ή Χρέωση στην πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Οι πιστωτικές κάρτες που γίνοντε αποδεκτές έιναι όλες όσες φέρουν τα παρακάτω σήματα.

 

Σε αυτές τις κάρτες ανάλογα από την τράπεζα έκδοσης υποστηρίζονται και άτοκες δόσεις. Έτσι οι πληρωμές σας γίνονται ευκολότερες και με μεγάλη ασφάλεια. Για την πραγματοποίηση αυτών τω συναλλαγών το γραφείο μας έχει επιλέξει την viva payments. Κατά την χρέωση σε πιστωτική κάρτα υπάρχει επιβάρυνση 3% .

Αν πάλι επίσης,είτε να προβείτε σε πληρωμή μέσω της χρεωστική σας κάρτας και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το γραφείο μας υποστηρίζει και χρεωστικές κάρτες με τα εξής λογότυπα.

   

 

Χρησιμοποιώντας εναλλακτικό νόμισμα

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι τώρα το γραφείο μας θα μπορεί να δέχεται και εναλλακτικό νόμισμα όπως το Bitcoin. Κρατήστε τα χρήματα σας σε εναλλακτικό νόμισμα εκτός τραπεζικού συστήματος και κάντε τις πληρωμές σας άμεσα. Είναι ασφαλές και δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα στη διαδικασία αφού τα παραστατικά θα εκδίδονται σε ευρώ.

     

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline